krabbenfoor special edition

Ondernemersvereniging Sterck heeft besloten de Krabbenfoor special edition, die op 25 en 26 september gepland stond, af te blazen. Door de coronamaatregelen blijkt een evenement toch niet haalbaar.


De activiteiten commissie heeft met de volledige ondersteuning van het algemene bestuur moeten vaststellen dat onder de huidige omstandigheden het niet verantwoord is om de geplande Krabbenfoor special edition , van 25 en 26 september aanstaande door te laten gaan.

Onverantwoord

De maatregelen die genomen moeten worden om een dergelijk evenement nu te organiseren zijn van dien aard dat er nimmer sprake van kan zijn dat dit evenement succesvol kan worden. Daarnaast is gokken op een positief overheidsbesluit wat op 17 september kenbaar gemaakt kan worden volstrekt onverantwoord, vindt Sterck.

Entertainment special edition

,,Vandaar dat na uitgebreid alle mogelijkheden bekeken te hebben te hebben en de nodige deskundigen geraadpleegd te hebben is in goed overleg besloten om de organisatie voor dit evenement stop te zetten. Wel wordt er dat weekend extra aandacht besteed aan de succesformule entertainment in de stad. Er wordt gekeken om in plaats van één act per zaterdag op 25 september meerdere acts te boeken.”

Elke zaterdag

Er is op iedere zaterdag al entertainment in de Bergse binnenstad. Lees hier wat ons nog te wachten staat.