cybercrime
Foto: Pexels

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ermee te maken krijgt. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ en leer wat u zelf kunt doen om het risico op cybercrime te verkleinen.


De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatie-schade. Zorg dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt en kom naar de training.

Digitaal veilig

ln deze training leert u meer over cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij mkb-bedrijven en hoort van een collega ondernemer wat hem is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. U kunt rekenen op praktische preventietips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet per
se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren.

Gratis cybercrime training

De training wordt op 10 oktober om 13.00 uur in het Fletcher Stadspark Hotel gehouden. Dit wordt u gratis aangeboden door de gemeente Bergen op Zoom, het Platform Veilig Ondernemen Zeeland West-Brabant en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Meer leuk nieuws voor ondernemers lezen? Kijk dan hier.