goboz ondernemersprijs genomineerd

Het  Ondernemersgala wordt dit jaar op een spectaculaire locatie gehouden: het Ravelijn. Je kunt nu al bedrijven nomineren voor de Ondernemersprijs.

Aangenaam GoBoZ is het Ondernemersgala van Bergen op Zoom voor het vieren van ondernemerschap. Elk jaar wordt het gala gehouden op een unieke, inspirerende locatie. Op 8 november zal de zevende editie van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala plaatsvinden op het Ravelijn. Tijdens dit evenement is een hele bijzondere gast aanwezig: staatssecretaris van economische zaken Mona Keijzer.

Categorie

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019 wordt er een verkiezing gehouden voor de Ondernemersprijs. Je kunt al een bedrijf (ook je eigen bedrijf) nomineren.

Je kunt alle bedrijven, groot of klein, opgeven. Na het sluiten van de inzendingen categoriseert de jury de bedrijven. Er zijn twee categorieën: kleine ondernemingen (<10fte) en grote ondernemingen (>10fte). De jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaars van 2019 worden.

Vorig jaar

Vorig jaar wonnen in de categorie Grote ondernemingen (>10fte): DCN Diving, Roosenboom Logistiek en Washin7. Bij Kleine ondernemingen wonnen (<10fte): Manege de Paardenhoeve en familie Wattimena (Bodega Waldolala, Foodstoet, Il Maccherone). De familie Wattimena mocht bovendien de Stadsprijs ontvangen.

Nomineer voor de Ondernemersprijs

De Stadsprijs, de publieksprijs van Bergen op Zoom, was vorig jaar zo’n succes dat deze ook dit jaar weer wordt uitgereikt. Hierbij kunnen alle inwoners van de stad stemmen op de genomineerde bedrijven. Nomineren kan via de website van Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala.

En deze winkel viel al eerder in de prijzen en werd Winkelier van het Jaar 2019.