vastenavend veldteke neuzebal leut

Zaterdag is het Neuzebal. Wel anders dan anders in coronatijd, maar restaurant de Teerkamer heeft een leutig alternatief: de Leut Speurtocht Me bloeie n’ op.

Van 23 januari tot en met 16 februari is de speurtocht te lopen. De tocht begint bij de Teerkamer en kost 11,- euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Daarvoor krijg je een warm of koud drankje, een veldteke van 2021 en 20 procent korting op Take Delivery. Kinderen krijgen een drankje, een zakje chips en een snoepzak.

Prijs 

Je kunt er ook nog iets mee winnen: een cadeaubon van 50 euro van de Teerkamer (ook wel de Leutkamer genoemd in vastenavendtijd). Trek je bulle aan, maak een leutige foto tijdens de tocht, plaats het op social media en tag de Teerkamer. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op Aswoensdag.

Extra leut

Wil je er helemaal een feestje van maken? Bestel dan een knapzak met overlevingspakket, waarin vastenavendworst, uitgebakken spek, kaas, gehaktballetjes en Schrobbelèr. In verband met het aantal insignes dat de Teerkamer in huis moet hebben: bel even om te laten weten wanneer jij de speurtocht wil lopen.

Er zijn meer ondernemers die Vastenavond toch leutig proberen te maken. Lees er hier meer over.