krabbenfoor bi-zone krab-in-store
Foto: Krabbenfoor Bergen op Zoom

Een Krabbenfoor is ook dit jaar weer niet mogelijk door de coronamaatregelen. Maar de ondernemers van de binnenstad houden wel een Krab-in-store.

Het laatste weekend van juli is normaal gesproken het krabbenfoorweekend, met kraampjes, muziek, foodtrucks, kermisattracties en meer. Dat zit er dit jaar nog niet in, maar net als vorig jaar wordt er wel een Krab-in-store gehouden, waarbij de Bergse ondernemers weer veel leuke koopjes en acties hebben. De Krab-in-store is op 22, 23, 24 en 25 juli in Bergen op Zoom.

Acties

YIL-store (Zuivelplein 2) heeft op 23, 24 en 25 juli een weekend lang een extreem grote sale met leuke koopjes. Hoofdzakelijk kleding, maar ook schoenen en woonaccessoires.

Parmeesa Hairsalon geeft 10 % korting op highlights en balayage en 50% korting op föhnen. Ibiza Feathers in je haar heb je al voor 4 euro en invlechten van nephaar kost tijdens de Krab-in-store vanaf 10 euro.

Sol e Luna staat met een kraampje buiten in de Lievevrouwestraat (omdat het binnen te klein is) op 22 en 23 juli.

Deelnemers Krab-in-Store

Deze winkels doen mee: Bij Sluis, Parmeesa Hairsalon, Blended Boetiek & Koffie, MC Fashion Brands Men & Women, Instinct for Men and Women, Vero Moda en Jack & Jones Outlet, Nul tot 16, Yil Store, Wow Kidsconceptstore, Bos Men Shop, MS Mode, Ici Paris XL, Livera, Intertoys, WAAR, Sven & Sophie, Jess & Lou, Runnersworld, Sol e Luna

Doe jij ook mee?

Ben jij of ken jij een ondernemer die ook meedoet of die een leuke actie heeft? Laat het ons weten, dan voegen we het nog toe aan dit lijstje.

Meer nieuws

Benieuwd wat er met het Gouvernement gaat gebeuren? Kijk dan hier.