kerst feestdagen

Rondom de feestdagen zorgen de ondernemers van de Bergse binnenstad  voor dat hele speciale sfeertje. Dit is er te doen:

Wat wordt het weer gezellig rondom de feestdagen! De ondernemers in de binnenstad doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken.

Zaterdag 14 december:

Diverse optredens, waaronder de Swingende Christmasgirls en een Brassband. Er rijdt een kersttrein door de binnenstad, met daarin de Kerstman en een ijsprinses. Op het Sint Josephplein staan vuurtenten.

Zondag 15 december:

Ook nu is er muziek, diverse bands lopen door de binnenstad. En ook het Dickens handdraaiorgel en een levende kerstboom bewegen zich door het centrum. Het BOV koor treedt op het Beursplein, het Gouvernementsplein en voor de Hema en ook nu rijdt de kersttrein met de Kerstman en ijsprinses. Op het Sint Josephplein staan vuurtenten.

Zaterdag 21 december:

Muziek in de binnenstad, waaronder de Kerstmannenband. Vuurtenten op het Beursplein en ook nu weer het kersttreintje met Kerstman en ijsprinses.

Zondag 22 december:

Muziek in de binnenstad, waaronder een Kerstmannenduo, Dickens handdraaiorgel, de Swingende Christmasgirls en Santa Sings. Het BOV-koor treedt op op het Beursplein en het Gouvernementsplein en voor de Hema. De Kerstman en de ijsprinses nemen vandaag plaats in de arrenslee. Vuurtenten op het Beursplein.

De activiteiten zijn gratis. Het is supergezellig tijdens deze dagen in de binnenstad. Kom jij ook?

Activiteiten rondom de feestdagen

De activiteiten zijn van 12.30 tot 16.30 uur. Natuurlijk kun je ook in de horeca terecht voor een lekker glas gluhwein of een mok warme chocomel met slagroom. Of kom een rondje schaatsen op de ijsbaan het Bergs Winterparadijs. Ook geopend tijdens de feestdagen: Kerst en oud en nieuw.

Er is in winkelgebied De Parade ook een Winterhuis. Kijk hier wat daar allemaal gebeurt. En dan komt ook de enige echte Coca-Cola Kersttruck naar Bergen op Zoom!