helden krabbenfoor evenement

De activiteitencommissie van ondernemersvereniging Sterck wil op 25 en 26 september meeliften op het evenement ‘Krabbenfestival’. Er zullen dan diverse kramen staan in de Bergse binnenstad.

Het jaarlijks evenement De Krabbenfoor kon dit jaar niet doorgaan. Ondernemers hielden daarom zelf een Krab-in-Store, maar Sterck wil in september ook nog iets nieuws brengen.

Krabbefestival

Het Krabbefestival is een jaarlijks evenement in de binnenstad van Bergen op Zoom. Het wordt georganiseerd door dweilband de Leutige Krabben. Ieder jaar treden er diverse bandjes op, op meerdere locaties in de binnenstad. Deze bandjes strijden dan om de eerste plaats, de Stadhouder wisselbokaal.

Nieuw evenement

Sterck wil hierbij aanhaken met een soort kleine Krabbenfoor. In eerste instantie zullen er kramen komen te staan in de Winkelacht (’t Vierkantje, Zuivelstraat, Wouwsestraat en De Parade). Winkeliers uit andere straten kunnen hier ook een kraam plaatsen. Zo wordt er een compact gebied ingevuld door de gehele stad. Bij grote belangstelling kan er eventueel uitgebreid worden.

Kom je ook?

Het wordt op 25 en 26 september dus een gezellig weekend in Bergen op Zoom. Hou deze data maar vast vrij in je agenda!

Meer nieuws

Ben je al in dit nieuwe restaurant geweest?