Eten en drinken

Bergen op Zoom staat bekend om zijn bourgondische manier van leven. Vanzelfsprekend zijn er dan ook volop goede restaurants, gezellige lunchrooms, zonnige terrassen en warme bruine cafés. Voor een hapje en een drankje zit je hier altijd goed!

De meeste terrassen vind je op de Grote Markt en het Beursplein. Maar eigenlijk is er op ieder pleintje in de binnenstad wel een terras, waar je na een dagje shoppen heerlijk kunt zitten. En of je nu heel uitgebreid wilt dineren of snel een hapje wilt eten, er is altijd wel een restaurant naar jouw zin. Argentijns, Grieks, Mexicaans, Frans, Italiaans, Chinees, Turks, Indisch of gewoon op en top Hollands? Bergen op Zoom heeft het.

En wat is er nu fijner dan de dag besluiten met een laatste drankje in een knus café! In de Bergse cafés word je altijd warm welkom geheten. En pas op: dat laatste drankje kan zomaar uitlopen tot een feestje tot in de late uurtjes. We hebben je gewaarschuwd!

Kijk voor meer leuke tips op www.aangenaambergenopzoom.nl.

Meer weten over wijn is meer genieten

Als liefhebber van wijn drink je graag een glaasje maar je weet nog niet precies wat je lekker vindt en al helemaal niet waarom. Eigenlijk zou je er iets meer over willen weten... Of misschien werk je wel met wijn in de horeca, een slijterij of ben je werkzaam in de  wijnhandel. Dan krijg je regelmatig vragen van gasten of klanten. En natuurlijk wil je wel de juiste antwoorden kunnen geven. Haal je wijnvignet In samenwerking met...

Deze winkel is ‘Winkelier van het Jaar 2019’

Daar worden we nou blij van: Multivlaai Bergen op Zoom is verkozen tot 'Winkelier van het Jaar 2019'. Gefeliciteerd! Eigenaresse Kim Stolwerk kan nu al terugkijken op een mooi jaar. Eerst verhuisde zij van het Vierkantje naar een prachtig pand in de Huijbergsestraat, waar je niet alleen lekkere vlaaien kunt halen, maar ook gezellig koffie kunt drinken. Met natuurlijk zo'n fijne punt erbij. Multivlaai Oss En nu haalt Multivlaai ook nog zo'n mooie prijs binnen. De zaak...

Je kijkt je ogen uit in het monumentale pand van restaurant Oase 

Als Donny Musters, eigenaar van restaurant en lunchroom Oase, over voeding begint, is hij voorlopig nog niet uitgepraat. E-nummers, toevoegingen: begin er met hem maar niet over. ,,Zo'n pot pastasaus is makkelijk een jaar houdbaar. Dat kan natuurlijk niet zonder er allerlei rare ingrediënten in te stoppen." Donny houdt van kwaliteit. Van vers en zelfgemaakt. Maar vooral van lekker, en dat proef je bij Oase.  Tegenwoordig moet alles snel en makkelijk, verzucht de eigenaar van...
X