b&b
Foto: B&B Downtown 46

Annemieke van Veen heeft al jaren de winkel ‘Wink of Color in de Steenbergsestraat in Bergen op Zoom. Maar sinds kort heeft zij de zaak helemaal omgebouwd tot een B&B.

Onder de naam Downtown 46 heeft Annemieke inmiddels haar eerste gasten ontvangen. Creatief als ze is, heeft ze ook van het Bed & Breakfast een prachtlocatie gemaakt. Met haar eigengemaakte meubeltjes en heel veel leuke accessoires. Iedere ruimte is benut: er is een slaapkamer, een keuken met eettafel, een kleine badkamer en in de voormalige kluis heeft ze een inloopkast gemaakt. Achter het pand is een gezellige stadstuin met een overdekte loungehoek voor lange, zwoele zomeravonden.

Naar de Grote Markt

Wil je als gast de gezelligheid van de Bergse binnenstad binnen handbereik hebben, dan zit je hier prima op je plek. Je wandelt binnen enkele minuten naar de Grote Markt, stadspaleis het Markiezenhof en de winkelstraten van Bergen op Zoom. Vanuit Downtown 46 kun je heerlijk shoppen of op een van de vele terrassen in het centrum met een hapje en een drankje genieten.

En mochten er gasten zijn, die verliefd worden op de gepimpte tafeltjes of nachtkastjes die Annemieke hier heeft staan, dan boffen die: die meubeltjes zijn ook te koop.

B&B en winkel

In de etalage zijn Annemiekes meubeltjes nog steeds te bewonderen, want naast haar nieuwe B&B houdt ze ook de winkel aan. Deze is open op afspraak.

Kijk hier voor meer informatie over Downtown 46.