lieselot vintage oester

Negatieve berichten over de Bergse binnenstad? Wij, ondernemers in Bergen op Zoom, zijn dat spuugbeu. Daarom willen we je in deze serie verhalen vertellen waarom het zo leuk is om te ondernemen in onze stad. Vandaag: Lieselot van Gils.

“Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Lieselot, getrouwd, moeder van drie kinderen en eigenaresse van De Vintage Oester. Ik heb een voorliefde om, naast mijn kantoorbaan, met mijn handen bezig te zijn.

Het opknappen van oude ‘schatten’ is daarnaast voor mij een heerlijke manier om mijzelf uit te leven. Wel in creatieve zin.

Het is allemaal begonnen met een kast die ik zocht voor in de woonkamer van ons vorige huis. Het lukte maar niet om iets naar mijn zin te vinden. Ik wilde graag iets unieks, geen standaard woonwinkelkast of iets van ‘Zweedse makelij’. Via een collega van mijn man heb ik toen een oude buffetkast gekocht en heb deze zwart geverfd. Ik was erg blij met het eindresultaat en merkte dat onze visite ook lyrisch was over de kast. Dat gaf me zoveel energie om hiermee verder te gaan!

CUSTOM MADE WITH ♥

Ik vind het super om mensen blij te kunnen maken met de spullen die ik maak. Groot voordeel daarbij is dat het vaak spullen zijn die zijn gered van een ritje naar de milieustraat of een verder leven in een hoekje van een garage. Sommige spullen verdienen een hernieuwd tweede leven en het voelt goed om daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Kom gerust eens kijken in de winkel, waar je terecht kunt voor leuke meubels, verf, kwasten en woonaccessoires.”

vintage oester

Vertel jouw verhaal

Ben jij ondernemer in Bergen op Zoom en wil je ook laten weten wat jij zo mooi vindt aan het ondernemen in onze stad? Neem dan contact op met ons.

Kijk hier waarom wij zo trots zijn op de Bergse binnenstad.