annemieke van veen

Negatieve berichten over de Bergse binnenstad? Wij, ondernemers in Bergen op Zoom, zijn dat spuugbeu. Daarom willen we je in deze serie verhalen vertellen waarom het zo leuk is om te ondernemen in onze stad. Vandaag: Annemieke van Veen.

Annemieke heeft al jaren een winkeltje in de Steenbergsestraat waar ze haar zelf opgepimpte meubels verkoopt. Vorig jaar verbouwde ze de ruimte tot een Bed & Breakfast met de naam Downtown 46.

,,Dat is zo leuk. Iedere keer weer nieuwe gasten: mensen die voor zaken komen, of die een weekendje weg zijn. Er komen gasten uit de hele wereld, en eigenlijk zijn ze altijd superpositief over Bergen op Zoom. Vooral het Markiezenhof, dat vinden ze prachtig. En dat is het natuurlijk ook. Voor ons, Bergenaren, is het stadspaleis een beetje ‘gewoon’, maar mensen van buiten Bergen kijken hun ogen uit. Bovendien vinden ze dat je hier fijn kunt shoppen en lekker uit eten kunt gaan.

Ik heb voor Bergen op Zoom gekozen omdat ik hier woon. Maar natuurlijk ook omdat het een prachtige stad is. Het is leuk om dat ook aan anderen door te kunnen geven.”

Vertel jouw verhaal

Ben jij ondernemer in Bergen op Zoom en wil je ook laten weten wat jij zo mooi vindt aan het ondernemen in onze stad? Neem dan contact op met ons.

Hier lees je waarom wij zo trots zijn op de Bergse binnenstad.