anne van rijswijk retro

Negatieve berichten over de Bergse binnenstad? Wij, ondernemers in Bergen op Zoom, zijn dat spuugbeu. Daarom willen we je in deze serie verhalen vertellen waarom het zo leuk is om te ondernemen in onze stad. Anne van Rijswijk bijt de spits af.

Hoi, ik ben Anne van Rijswijk en heb samen met mijn man John sinds drie jaar de winkel Retro Vinyl & Vintage. Wij zijn dagelijks bezig met onze passie en zijn trots op onze zaak. Wat wel grappig is: wij krijgen nog wekelijks de vraag of we nieuw zijn in de stad. Maar gelukkig hebben ondertussen al een grote vaste klantenkring opgebouwd!

Met mensen bezig zijn. Dat is wat het zo leuk maakt. Even een praatje met de klanten, samen uren babbelen over muziek.  Ook heel fijn: we kunnen de jeugd laten kennismaken met vinyl. Laatst hadden we een 14-jarige in de winkel die naar huis ging met muziek van de Beatles. Dat maakt mij gelukkig en daarom heb ik deze winkel. 

We hebben gekozen voor Bergen op Zoom, omdat we graag in een middelgrote stad willen zitten. Een stad waar we de mensen kennen en het contact met de medewinkeliers goed is. Waar we met zijn alle onze schouders onder zetten om er een leuke stad van te maken.

Ook al wordt het winkelaanbod in de binnenstad kleiner, er zijn nog steeds veel leuke zaken die de moeite zijn om te bezoeken. Kom een keer langs en dan zie je hoe leuk de binnenstad van Bergen op Zoom is!

Vertel jouw verhaal

Ben jij ondernemer in Bergen op Zoom en wil je ook laten weten wat jij zo mooi vindt aan het ondernemen in onze stad? Neem dan contact op met ons.

Kijk hier waarom wij zo trots zijn op de Bergse binnenstad.