yanouk en koen bagels & beans

Negatieve berichten over de Bergse binnenstad? Wij, ondernemers in Bergen op Zoom, zijn dat spuugbeu. Daarom willen we je in deze serie verhalen vertellen waarom het zo leuk is om te ondernemen in onze stad. Vandaag: Yanouk en Koen van Bagels & Beans.

“Wij zijn Yanouk & Koen en hebben samen al een jaar een eigen Bagels & Beans in het mooie Bergen op zoom.  Doordat wij zeven dagen per week open zijn mogen we elke dag doen wat we het leukste vinden namelijk: heerlijke broodjes bereiden, onze speciale koffie perfectioneren en onze gasten verwennen met misschien wel de huisgemaakte cheesecake.

Baken van rust

Naast het werk zelf zijn we altijd in voor een leuk gesprek en zijn de verhalen van onze gasten hetgeen waar we heel de week plezier van hebben. Dat onze gasten soms ook uren komen werken in onze zaak doet ons veel plezier. Het is fijn om een baken van rust in deze drukke tijden te kunnen zijn.
Bergen op Zoom heeft ons een prachtig hoekpand geboden en daarmee zitten we op een mooi klein pleintje, samen met Thalia. Een superleuke en rustige plek om lekker even weg te dromen.

Kom langs bij Yanouk en Koen

Als ondernemer maar ook als consument is het belangrijk te kijken naar de dingen die er wel zijn en het aan te pakken zoals het is. Kom gezellig langs in de stad en laat je verrassen door de bijzondere winkels en ondernemers.”

Vertel jouw verhaal

Ben jij ondernemer in Bergen op Zoom en wil je ook laten weten wat jij zo mooi vindt aan het ondernemen in onze stad? Neem dan contact op met ons.

Kijk hier waarom wij zo trots zijn op de Bergse binnenstad. Lees hier meer verhalen van Bergse ondernemers.