amigo
Voor de tweede keer op rij heeft restaurant Amigo op de Grote Markt in Bergen op Zoom de gold Award voor beste restaurant van Bergen op Zoom gewonnen.
,,Het is ons door jullie weer gegund en dit vooral in deze moeilijke tijden voor de horeca”, schrijft Amigo op haar facebookpagina. ,,Enthousiast, energiek en met vernieuwingen kijken we er naar uit om jullie straks in betere tijd en vooral in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen.” Amigo werd zevende van de provincie Brabant.

Stukje Argentinië

Argentijns Grill Restaurant Amigo is een sfeervol ingericht stukje Argentinië, midden in het bruisende hart van Bergen Op Zoom. Het biedt voor de liefhebbers van sappig en mals Argentijns vlees van de Argentijnse pampa’s, verse vis en overheerlijke wijnen.
Amigo is niet alleen een grill-restaurant of steakhouse, maar complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance met een warme en typische Zuid-Amerikaanse gastvrijheid.

Kom proeven

Als de horeca weer open mag, kom dan eens een vleugje Argentinië proeven met een uitstekende keuken en geniet van de Argentijnse stijl en sfeer.
En dit gebeurde er in november in de Bergse binnenstad.