jazzboz
Foto: JazzBoz

Eindelijk weer eens muziek in de binnenstad! Volgend weekend (28, 29 en 30 mei) is het JazzBoz in Bergen op Zoom. Kijk hier voor het programma.

Het jazzweekend is dit jaar uiteraard anders dan anders. Maar de organisatie is erin geslaagd toch een leuk programma neer te zetten.

Het programma van JazzBoz:

  • Schoolconcerten – 28 mei 10:30 via jazzboz.nl & 30 mei 13:00 op ZuidWest TV. De groepen 7 en 8 van de basisscholen in Bergen op Zoom worden op vrijdag 28 mei in hun klas verrast met een interactieve jazzquiz, rechtstreeks vanuit De Maagd. Met natuurlijk de grote vraag: wie wint de JazzBoZ trofee 2021?
  •  Jazz in de achtertuin – JazzbBoZ verloot acht jazzconcertjes, die gehouden worden in de achtertuin van de winnaars. Met een jazzband, een hapje, drankje en schermerlamp. Winnen kan door een vrijwillige bijdrage te leveren door een mail te sturen aan [email protected] met daarin het bedrag dat je wilt doneren.
  • Bustour – Op zaterdag 29 mei van 11:00-17:00 rijdt een dubbeldekker, voorzien van jazzmuzikanten, door de wijken van Bergen op Zoom. De bus zal overal kort stoppen om muziek te laten horen.
  • Jazzviering – De Jazzviering zal op zondag 30 mei om 12.00 uur te zien zijn via Zuidwest-tv en social media. Om hier thuis optimaal van mee te genieten kun je het ‘beleef-de-jazzviering-thuis-mee-pakket’ aanvragen door voor 17 mei een e-mail te sturen naar [email protected] met hierin je naam en adres. Het pakketje zal in de week van 30 mei bij je thuis gebracht worden.

Kijk voor meer informatie op de website van JazzBoz.

Meer nieuws

Er komt iets nieuws in winkelgebied het Vierkantje. Lees er hier meer over.