la place

Er werd al een tijdje hard aan gewerkt: een La Place-vestiging in de binnenstad. Vandaag (donderdag 27 juni) werd het nieuwe restaurant geopend.

Vroeger zat La Place in V&D, nu heeft de keten een heel nieuw pand in het centrum. Het is gevestigd tegenover de Hema, op de hoek Sint Josephplein/Sint Josephstraat. Hier zat voorheen modezaak Promiss, en later nog een tijdje Pakhuis 71.

Groen

Van binnen zie je de bekende lange La Place-balie, gezellige zitjes, een lange leestafel en veel groen. Aan alle kanten kun je naar buiten kijken door de grote ramen. Om negen uur vanochtend gingen de deuren voor het eerst open. Het is de tweede La Place-vestiging in Bergen op Zoom, want bij de Wouwse Tol zit ook een La Place.

Opening La Place

De officiële opening van het nieuwe restaurant duurt nog even, die wordt pas gehouden op donderdag 4 juli.  ,,We willen eerst even draaien, kijken hoe dat gaat”, aldus de bedrijfsleider. ,,Dan houden we een intern feestje om het echt te openen.”  Maar als je zin hebt in koffie of lunch, kun je vanaf nu al wel terecht. Niet alleen binnen, maar er is ook een mooi terras op het Josephplein.

Lees hier meer over de horeca in Bergen op Zoom.