bergen op zicht
Foto: VVV Brabantse Wal

Komend weekend is er weer een heleboel te doen in Bergen op Zoom. We zetten een aantal activiteiten voor je op een rijtje. 

Bergen op Zicht – zaterdag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur. Bergse verenigingen, groepen en instellingen presenteren zich aan het grote publiek en werven vrijwilligers of leden. Locatie: Grote Markt, Fortuinstraat, het terrein van het Markiezenhof, Hofstraat, Sint Catharinaplein en Kremerstraat.

Cultuurcarrousel – zondag 25 september 14.00 tot 17.00 uur. Deelnemende artiesten/groepen verzorgen op verschillende locaties (binnen/buiten) in de binnenstad van Bergen op Zoom meerdere optredens van ongeveer 30 minuten.

Koopzondag – zondag 25 september van 12.00 tot 17.00 in de binnenstad van Bergen op Zoom.

Q-music The Party Fout XXL – zaterdag 24 september 18.00 uur aan de Boulevard. Het terrein wordt omgetoverd tot een walhalla van fout, met XXL-mainstage tent, veel bier, glitters en natuurlijk de heerlijkste hitjes.

Krabbefestival: zondag 25 september 12.00 – 18.30 uur, diverse bandjes treden op, op meerdere locaties in de binnenstad. Deze bandjes strijden dan om de eerste plaats, de Stadhouder wisselbokaal.

Publiekswandeling: zondag 25 september 14.00 uur. Rondleiding door de tuinen en de villa van Mattemburgh.

Nog meer dit weekend

Kijk voor meer evenementen op de website VVV Brabantse Wal.