kerst stadsburger december

De maand december was extra lastig voor ondernemers: niet alleen de horeca ging dicht, maar ook alle niet-essentiële winkels. Toch probeerden Bergse ondernemers er het beste van te maken.

De maand begon best aardig: er waren verkiezingen voor het beste Bergse café, het beste Bergse restaurant en de beste Bergse lunchroom. Toch een opstekertje voor de horecaondernemers die al zo lang dicht moeten zijn.

Sfeervol in december

Ondernemers en ondernemersvereniging Sterck deden hun best om toch een gezellig kerstsfeer in de binnenstad te creëren met kerstboompjes en lichtjes. En wat zag het er prachtig uit:

Lock-down

Maar vanaf 15 december ging Nederland weer in lockdown. Alle niet-essentiële winkels moesten hun deuren sluiten. Heel jammer natuurlijk, net in deze sfeervolle kerstperiode. Ondernemers hielden echter de moed erin en velen besloten te gaan bezorgen. Kijk hier waar je ook nu nog lokaal online kunt shoppen.

Geweldig nieuw jaar

We hopen dat in januari weer meer open mag en dat het leven langzaamaan weer ‘normaal’ wordt. Voor alle ondernemers die het zwaar hebben op dit moment: hou vol en laten we er gezamenlijk voor zorgen dat 2021 een geweldig nieuw jaar wordt.