helmig bergse binnenstad

Er zit volop beweging in de Bergse binnenstad. Zo kwamen er de afgelopen maand nieuwe winkels, waren er jubilea en ging er helaas ook een winkel weg.

In het pand waar vroeger Print Photo zat, op de hoek Stationsstraat-Van der Rijtstraat, heeft Helmig Makelaardij sinds kort een kantoor. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je hier binnenlopen om alles te weten te komen over nieuwbouwprojecten. Handig, want zo kan Helmig meteen een oogje houden op het nieuwbouwproject in het oude V&D pand: Anno 52, waar momenteel hard gewerkt wordt aan de bouw van retail en appartementen.

Bovendien is er een interieurstyliste aanwezig die je helpt met de inrichting van je huis.

Nieuw in de Bergse binnenstad

Nieuw de afgelopen maand waren MC Fashion Brands (mode) in de Zuivelstraat en de pop-upstore YIL-store (mode en woonaccessoires) aan het Zuivelplein. Helaas hebben we ook minder leuk nieuws: Prénatal is verdwenen uit de binnenstad. Wat er met het pand gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Feestjes 

Ook waren er diverse zaken die de afgelopen tijd een jubileum mochten vieren. Deze winkels hadden een feestje te vieren: Inge Rens Jewellery Design bestaat 12,5 jaar, bakkerij Stapelkamp en Xymbols 25 jaar, Modehuis Tebbens 75 en Den Boer Schoenmode maar liefst 112 jaar. Gefeliciteerd allemaal!