loco bezorgen

Alle horecagelegenheden zijn gesloten wegens het coronavirus en ook steeds meer winkels sluiten hun deuren. Maar onze Bergse ondernemers zijn niet voor één gat te vangen en gaan… bezorgen!

Op creatieve wijze proberen de Bergse ondernemers hun hoofd boven water te houden. Restaurants die tot nu toe alleen in hun eigen restaurant leverden, gaan bezorgen, cafés leveren hun biertjes thuis bij je af en zelfs boeken kun je thuis laten bezorgen. Minder gezellig, maar beter dan niks. Om de ondernemers te steunen heeft het college besloten dat parkeren in het voetgangersgebied op de Grote Markt tijdelijk is toegestaan. Voertuigen mogen alleen via de Hoogstraat de Grote Markt op rijden en mogen daar vervolgens staan mits niet hinderlijk en gevaarlijk geparkeerd.

Deze ondernemers gaan bezorgen:

We zetten een aantal nieuwe bezorginitiatieven op een rijtje:

Spuihuis

Amigo

Tapavino

Runnersworld

Jamin

Restaurant Il Maccherone

Restaurant La Grotta

Biercafé de Loco

Bumblebeez

Restaurant De Teerkamer

Boekhandel Quist

Ruby Wonen

De Zithoek

Restaurant Bij de Coninck

Shoarma Grillroom Volkan

Grieks restaurant Delphi

Lunchroom Bites

Vintage Oester bezorgt pakketten verf en meubels.

Restaurant Duizend en een nacht

Broodjeszaak het Vierde heeft haar bezorgdienst uitgebreid naar lunches: van 11.30 tot 13.30 uur, behalve op dinsdag en zondag.

De Bourgondier

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn

The Old Bakery

’t Geheim van Bergen

Hypnosepraktijk Sandra doet haar sessies online en bezorgt desgewenst de benodigdheden voor de voedingsconsulten thuis.

Jess & Lou: op instagram kun je veel outfits zien (@jessenlou) en via whatsapp (0625364850) bestellen. Alles wordt netjes thuisbezorgd.

Restaurant Kook.Plus

Leonidas is wel open voor de verkoop van bonbons en bezorgt ook thuis. Contact opnemen kan via 06 40064389.

Gastrobar de Moor

Euforia

Delifrance

Bruijs van Dijk Groente en fruit

René van Vliet en De Rode Schaar: naaimachinereparaties gratis ophalen en gratis bezorging, ook stomerij en kledingreparaties.

Lessons4you, praktijk voor coaching, ambulante zorgbegeleiding en huiswerkbegeleiding zet alle sessies via Skype voort om zo de thuiszittende kinderen extra te ondersteunen.

Ook kappers moeten hun zaak sluiten, maar Everyhair Haarstudio aan de Halsterseweg bezorgt haar producten aan huis. Met een korting en een leuke attentie erbij.

Bezorg- en afhaalservice

Natuurlijk kun je ook terecht bij alle restaurants die altijd al bezorgen, zoals Culinair Vleghels of Terheijden Traiteurs. En ook de McDrive van McDonald’s is geopend. Dus: wil je online shoppen of iets te eten bestellen: steun onze lokale ondernemers!

Sta jij er niet bij?

Waarschijnlijk missen we er nog een aantal (want wij weten ook niet alles). Staat jouw initiatief er niet bij, laat het ons weten, dan voegen we je toe!

Lees hier welke winkels gesloten zijn in Bergen op Zoom.