ma vie

Ma Vie gaat verhuizen! Niet zo heel ver weg: de winkel blijft in de Kortemeestraat en gaat naar het pand twee deuren verder.

,,We gaan er de winkel vestigen maar ook boven wonen”, vertelt eigenaresse Ellen van Vlaardingen. ,,We hebben dan de mogelijkheid om het interieuradvies nog meer uit te breiden naar een totaalconcept waar we alles kunnen leveren en deels ook meer kunnen laten zien. Van kleur op de muren ( behang, verf of andere aparte toepassingen), meubels en vooral de decoratie , verlichting etcetera.”

Piano

Ma Vie is hét adres voor het persoonlijke interieuradvies, maar ook voor cadeautjes of mooi meubelstuk, verlichting of woonaccessoires. In het nieuwe pand zal bovendien een piano komen te staan. Wil je een stukje spelen of zingen, dan ben je van harte welkom.

Opening Ma Vie

Wanneer de opening plaats zal vinden, is nog niet helemaal zeker. Ellen hoopt in de derde week van oktober zover te zijn. Voorlopig heeft Ma Vie ook nog diverse artikelen in sale, dus kom snel nog even langs!
Kijk hier voor meer informatie.

Meer nieuws

Er zijn de afgelopen tijd ook nieuwe zaken geopend in de Bergse binnenstad. En natuurlijk is er van alles gebeurd omtrent het coronavirus. Je leest er hier meer over.