euforia
Heel jammer, maar Euforia in de Engelsestraat gaat ermee stoppen. Eigenaresse Maartje van Leeuwen schrijft op social media het volgende:

,,Een meisje met een droom. Dat was ik en wat een mooie reis was het zeg! Maar helaas na 6,5 jaar valt het doek voor Euforia…. Na lang wikken en wegen heb ik besloten op een punt te stoppen wanneer de fijne herinneringen nog kunnen overheersen en dat doen ze!
Zeg nooit nooit, wie weet komt er ooit weer wat van mij in de stad maar voor nu is het goed zo! Zoveel mooie momenten met klantjes, en vooral het team dat altijd klaar stond in voor- en tegenspoed!
Met een grote glimlach heb ik de foto’s en de momenten nog in mijn geheugen en deze ervaring zal ik nooit vergeten! Dank jullie wel voor het vertrouwen die jaren lang en mijn lieve team, super super dank je wel voor al jullie steun! Jullie zijn van goud!
Het boek sluit, maar het mooie aan een droom is dat er weer een andere droom ergens klaar zal staan!”

Uitverkoop bij Euforia

De Kleine Euforiaan, de webshop voor kinderkleding zal nog online blijven bestaan op:
www.dekleineeuforiaan.nl en is te volgen op Instagram en Facebook…
Euforia is deze week nog geopend. Alles gaat weg voor 10 euro. Kom je nog even langs?
Lees hier meer over de ontwikkelingen in de Bergse binnenstad.