goboz ondernemersprijs genomineerd

De volgende zes ondernemers zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs: Protix, Bruynzeel Keukens, schoonmaakbedrijf Exclusive, Ideal Equestrian, Franken Fruit en Bakkerij van Ravels.

Aangenaam GoBoZ is het Ondernemersgala van Bergen op Zoom voor het vieren van ondernemerschap. De komende editie wordt gehouden op 8 november op het Ravelijn. Tijdens dit evenement is een hele bijzondere gast aanwezig: staatssecretaris van economische zaken Mona Keijzer.

Vorig jaar

Vorig jaar wonnen in de categorie Grote ondernemingen (>10fte): DCN Diving, Roosenboom Logistiek en Washin7. Bij Kleine ondernemingen wonnen (<10fte): Manege de Paardenhoeve en familie Wattimena (Bodega Waldolala, Foodstoet, Il Maccherone). De familie Wattimena mocht bovendien de Stadsprijs ontvangen.

Stemmen

De Stadsprijs, de publieksprijs van Bergen op Zoom, was vorig jaar zo’n succes dat deze ook dit jaar weer wordt uitgereikt. Hierbij kunnen alle inwoners van de stad stemmen op de bedrijven die genomineerd zijn. Stemmen op je favoriete bedrijf kan via de website van Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala.

Voor meer informatie over de genomineerde bedrijven kun je de Facebookpagina van GoBoZ in de gaten houden.

Kijk hier voor meer leuke nieuwtjes over Bergse ondernemers.