panden

Altijd al een winkel of bedrijf willen beginnen? Grijp dan je kans, want er staan heel wat prachtige panden te huur of te koop.

Tja, er wordt weleens geklaagd over leegstand… maar het voordeel is: als jij iets wilt beginnen, heb je keuze genoeg! Wij spotten een paar prachtige panden in de binnenstad van Bergen op Zoom.

Noordzijde Haven 78

panden

In het havenkwartier, aan de rand van het centrum, ligt dit pand aan de Kaai. Op de eerste verdieping staat deze mooie ruimte te huur voor 1500,- per maand.

Catharinaplein 17 

panden

Op het Catharinaplein, ook wel Vismarkt genoemd, staat dit gemeentelijke monument uit de 19e eeuw. Het kan gebruikt worden als woon-, praktijk- of kantoorruimte, maar is ook per verdieping te huur.

Kortemeestraat 23

panden

In het Vierkantje, direct grenzend aan het Markiezenhof, ligt deze ruime winkelruimte. De bovenverdieping is te gebruiken als opbergzolder. Te koop voor 149.000,-.

Zuidzijde Haven 15

panden

Dit leuke pand staat in het havenkwartier. Geschikt voor kantoor, praktijk of winkel. Al te huur voor 700,- per maand.

Lange Parkstraat 1

panden

Echt prachtig: villa Aline. Jarenlang een bekend notariskantoor, nu kan het zomaar van jou zijn. een karakteristiek pand aan de rand van het centrum en tegenover het Anton van Duinkerkenpark. Prijs: 795.000,-

Zuivelstraat 26

panden

Op een van de mooiste hoekjes van Bergen op Zoom gelegen monumentaal winkelpand uit 1751. Het pand is eventueel geheel open te maken zodat je zicht hebt vanuit alle kanten.

Het pand is ook te koop inclusief zelfstandige bovenwoning, vraagprijs 595.000,-.
Huurprijs winkelruimte 35.000,- per jaar.

Lees hier meer over mooie panden in de binnenstad.