palm parkies
Foto: Palm Parkies

Palm Parkies maakt de binnenstad in de zomer nog gezelliger! Staan de data al in jouw agenda genoteerd? Deze bands komen dan naar Bergen op Zoom:

Palm Parkies begint op donderdag 18 juli met Wild Romance, de vroegere begeleidingsband van Herman Brood. Zij brengen nieuw werk, maar natuurlijk ook oude rockclassics.

Feestbende

Op 25 juli staan twee coverbands op het podium. Van Eigen Bodem zorgt voor de aftrap met de klassiekers van toen en de hits van nu. Daarna bestormt de feestbende van De Bounties het podium om hier nog een dikke schep boven op te doen!

Met hun hits zoals ‘Dance, the war is over’ en ‘Sky on Fire’ zetten Handsome Poets vorig jaar het Wilmelminaveld op zijn kop! Dit jaar zijn ze terug op 1 augustus. De week daarna, op 8 augustus, treedt Voltage op, met een Tom Petty tribute.

Latin night

De editie van 15 augustus wil je zeker niet missen, want dat wordt een echte Latin-avond. El Orquesta Pegasaya zorgt voor de beste Salsa, Cumbia, Merengue en Bachata. Bovendien zijn er workshops van dansschool Sazouk en dansstudio Rottier vanaf 19.30 uur. DJ Bryan El Rakim zorgt voor de perfecte warming up.

Afsluiting Palm Parkies

Een grote naam op Palm Parkies: Postmen. een unieke sound, gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn. Hij staat op 22 augustus in Bergen op Zoom. En dan zijn we alweer aan de laatste avond toe, donderdag 29 augustus. En dat wordt zeker een spetterende afsluiting, want Legends staat op het programma, de meest energieke liveband van Nederland.

De optredens zijn van 20.15 tot 22.30 uur. Daarna is het in diverse cafés afterparty. Dat worden zeker mooie weken in onze binnenstad! Kijk hier voor meer informatie over Palm Parkies.

Lees hier meer over wat er te doen is in de binnenstad.