instyle dependance

De deuren van kledingwinkel Dependance aan de Fortuinstraat 28 gaan de aankomende vier dagen weer open. Donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 29 en zondag 29 november zijn hier spectaculaire aanbiedingen te vinden.

Bij Dependance (filiaal van InStyle) is het niet alleen Black Friday, maar ook Black Thursday, Saturday en Sunday. Op deze dagen vind je hier heel veel broeken voor €30,- , overhemden voor €30,-, jassen/colberts voor €50,- en kostuums voor €100,-. Daarnaast hangen er ook veel kledingstukken van dit winterseizoen met 30% korting. Dit zijn onder andere de laatste maten van top items, de eerste leveringen van dit seizoen en de volledige collectie van het merk NN.07.
Er is genoeg keuze!

Onder één dak

Zoals je misschien al is opgevallen, waren de deuren van kledingwinkel Dependance al een paar maanden gesloten. Maar niet getreurd, want de volledige collectie met alle vertrouwde merken hangt nu bij InStyle, aan de overkant. De twee winkels zijn samen verder gegaan onder één dak. ,,We wilden wat meer rust creëren”, zegt eigenaresse Marie-louise Pietjouw. ,,We renden maar heen en weer tussen de panden. Nu we weer één winkel hebben werkt dat echt superfijn en we zijn meer dan tevreden.”

Kom naar Dependance

Dus kom je dit weekend langs om bij Dependance rond te kijken, steek dan meteen even over naar InStyle om daar verder te shoppen. Je vindt hier leuke decemberkadootjes of een mooie kledingset voor jezelf.

Volg de zaak op facebook InStyle Bergen op Zoom of Instagram InStyle_bergenopzoom.