stadslab
Foto: Stadslab
Studio Stadslab wordt een ruimte waar samenwerken voorop staat. Waar kunstenaars, ontwerpers, bewoners en ambtenaren samen aan de slag gaan.

Het is de bedoeling dat Studio Stadslab een experimentele ruimte wordt, waar initiatieven van inwoners van Bergen op Zoom ondersteund worden. Hoe precies? Dat moet nog even vorm krijgen!

Plukroute en sprekers

Daarom houdt het Stadslab vrijdag 14 juni een middag om hierover na te denken. Om samen te brainstormen en inspiratie op te doen van sprekers. Jorn Wemmenhove van Humankind komt vertellen over ‘stedelijk geluk’ en Isabella Ramaekers praat met inwoners en bezoekers van Bergen op Zoom. Verder wordt de Plukroute gepresenteerd, een project waarbij ingezet wordt op een groenere, eetbare stad met bijvoorbeeld fruitbomen en zelf geplante groenten. Goed voor de bewoners, goed voor de natuur en goed voor vogels en insecten.

Kom langs in het Stadslab

Wil jij meedenken? Kom dan vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur naar Zuivelplein 5 in Bergen op Zoom en als afsluiting van de dag is er een borrel. De middag is onderdeel van het traject ‘Anders Werken’ en samen met het Stimuleringsfonds, Humankind en Stérk Brabant maken de meewerkende partijen er een productieve en gezellige middag van. 

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Bergen op Zoom? Dat zie je hier.