teerkamer

Maandag mag ook restaurant De Teerkamer op de Grote Markt weer open. Eigenaren Daphne en Leslie Lauwen hebben de afgelopen maanden gebruikt om een nieuw concept op te zetten. 

Je kunt bij de Teerkamer natuurlijk nog steeds terecht voor lunch, diner, koffie met gebak, cocktails en een gezellige borrel, maar vanaf maandag zijn er ook kleinere gerechten verkrijgbaar met geweldige smaaksensaties. Meerdere gerechtjes zijn perfect als compleet diner, maar één gerechtje past ook uitstekend bij de middagborrel vanaf 16:30 uur. En ook bij de avondborrel, doordeweeks tot 22:00 uur en in het weekend zelfs tot 00:00 uur, zijn deze gerechtjes te bestellen.

Proef, Beleef & Geniet 

Het werken bij de Teerkamer gaat iets anders dan voorheen. Voortaan kunnen gasten reserveren voor binnen én voor buiten op het gevelterras. Het diner is zelfs uitsluitend op reservering. Reserveren kan in blokken, natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere blokken achter elkaar te reserveren. Na ieder bezoek worden de tafels, stoelen en menukaarten gedesinfecteerd.

Aan tafel bij de Teerkamer

Zoals waarschijnlijk bekend mogen gezinnen uit één huishouden en twee personen gewoon aan één tafel plaats nemen. De Teerkamer heeft ook ruimte om vier personen, die niet uit één huishouden komen, aan één tafel plaats te laten nemen. Uiteraard met inachtneming van alle regels volgens het RIVM. Gasten kunnen zich bij aankomst melden bij de terrasdirigent, die zal hen naar de gereserveerde tafel brengen.

Lees hier meer over het komend Pinksterweekend.