foodstoet
Foto: Foodstoet

Op 30 en 31 augustus en 1 september 2019 vindt de vierde editie van de Foodstoet in Bergen op Zoom plaats. Beleef en ontdek street- en soulfood tijdens de sprankelende editie van de Frenzy Food Experience.


De Foodstoet is inmiddels een bekend begrip in Bergen op Zoom geworden. Dit jaar is het alweer tijd voor de vierde editie. Iedere zomer verandert het stadspark Kijk in de Pot drie dagen lang in een Walhalla voor iedere Foodlover.

Activiteiten

Ook dit jaar zul je een selectie vinden van de beste foodtrucks uit het land met gerechten van verschillende culturen en eetgewoonten uit diverse continenten, maar ook een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

Zo kun je op vrijdagmiddag je weekend beginnen op de ‘Foodstoet Weekend Kick-off’. Op deze vrijdagmiddagborrel kun je samen met je collega’s op een bijzondere manier je weekend beginnen. Een speciaal gedeelte van het festivalterrein wordt ingedeeld met kuubkist statafels, er zijn verschillende icebuckets met lekkers, en er is een DJ die voor alle bedrijven hun zelf ingezonden platen draait. Hoe leuk! Willen jullie met je bedrijf meedoen? Meld je dan aan via [email protected].

Muziek

Deze foodstoet is een ervaring die je niet wil missen. Het is dé plek om Streetfood van over de hele wereld te proeven, maar het is ook de beste plek om een gezellig een drankje te doen en een fantastische tijd te hebben!

Het uitgebreide muziekprogramma bevat dj’s en meerdere live acts. Binnen de kortste keren laat je je meevoeren door de zomerse klanken en de sfeervolle livemuziek!

Kinderen

Er is ook aan de jongste bezoekers gedacht. Speciaal voor de kleine bezoekers is er de kidszone. Dit is een plek waar de kinderen kunnen spelen terwijl de ouders een hapje en drankje halen. Klinkt goed hé? Maar er is meer! Op zaterdag 31 augustus van 12:00 tot 15:30 uur is er De Kidsstoet. Dit een speciale activiteitenmiddag voor kinderen. Alle kids die hier aan mee willen doen kunnen op zaterdagmiddag een stempelkaart halen bij de kassa. Met deze stempelkaart kun je deelnemen aan verschillende activiteiten op het festivalterrein. (o.a. Dansen met Anouk Roedeloff, Schminken, Glaasjes Ranja, Kid Silent Disco, een kookactiviteit en een speuractiviteit). Na iedere activiteit volgt een stempel, na een volle stempelkaart volgt een leuke attentie, verzorgd door Anderz Advocaten.

Foodcamp

Voor alle sportievelingen is er zondag van 11:00 tot 12:00 de Fruitstoet Foodcamp. Een intensieve bootcamp, verzorgd door MMA Schouteren om de dag sportief en gezond te beginnen. Ook zal de truck van saplab aanwezig zijn met healthy smoothies.

Tijden

De Foodstoet is gratis toegankelijk voor alle leeftijden maar in verband met de veiligheid helaas niet voor huisdieren.
We zien je graag op:
Vrijdag 30 augustus van 15.00 tot 23.00
Zaterdag 31 augustus van 12 tot 23.00
Zondag 1 september van 12 tot 21.00

Meer lezen over leuke evenementen? Kijk dan hier.