no5

Hotel van Ee is overgenomen door Ilse Bazen en Walter van Loon van café de Markies. Zij maken er een restaurant van, een cocktailbar, boetiekhotel en vergaderruimte. Het krijgt de naam No5.

Er is de afgelopen tijd veel geschilderd om alles een nieuwe look te geven. ,,We zijn nog een beetje zoekend naar een goed concept”, zegt Ilse. ,,Voorlopig beginnen we in het restaurant met een algemene kaart voor lunch en diner, in het najaar gaan we een combinatie van Frans en Aziatisch brengen.”

Dweilbands

Op vrijdag- en zaterdagavond wordt de eetzaal omgetoverd tot een hippe cocktailbar, waar gedanst kan worden op de beste clubmuziek. Ilse en Walter willen iets brengen dat uniek is in Bergen op Zoom. ,,Iets heel anders, zodat we onze collega’s niet in de weg zitten.” Er zal ook ruimte zijn voor vergaderingen, besloten partijen, private dining en repetitieruimte voor dweilbands of andere verenigingen.

Personeel gezocht voor No5

Op de bovenverdieping zijn zes hotelkamers, die opnieuw zijn ingericht. Een openingsdatum is er nog niet. Voor No5 wordt ook nog personeel gezocht: van bediening tot gastvrouw en -heer. Contact opnemen kan via [email protected]. Hou ook social media in de gaten voor meer nieuws.

Lees meer…

Deze stikleuke winkel gaat uitbreiden! Lees er hier meer over. onze collega’s niet in de weg zitten.”