les vedettes

Eigenaren Chris en Gabriëlle meldden het al eerder: het draaien van een café is niet meer te combineren met hun privéleven en hun andere werkzaamheden. Daarom stoppen zij met Les Vedettes Café Culturel.

Chris en Gabriëlle runnen ook de bedrijven het Saplap en Joycompany, én hebben samen een zoontje. Om dat te combineren met het achter de bar staan werd wel wat veel, daarom besloten zij de huur van Les Vedettes op te zeggen. Komende tijd worden de laatste feestjes gehouden: op 29 november Nawod, the final show en op 30 november Yo Mama, x get it on tonight.

Les Vedettes dicht

En op 7 december is het zover, dan gaat het café in de Lievevrouwestraat op slot. Maar (nog) niet getreurd: met Vastenavend gooien zij het nog één keer open. En daarna is het dan echt afgelopen, totdat er een nieuwe huurder komt. Soms iets voor jou?

Iets voor jou?

Er komt dus een café vrij in de binnenstad. Maar dat niet alleen: ook deze leuke winkel kun je overnemen! Dus ben jij een beginnende ondernemer en heb je altijd al gedroomd van je eigen café of winkel, dan kun je nu je kans grijpen. Beide panden zijn op A-locaties en hebben een goede reputatie in de stad. Informeer eens bij de eigenaren naar de mogelijkheden!