vleghels

In moeilijke tijden moeten ondernemers creatief zijn om het hoofd boven water te houden. Zeker horeca-ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd. Culinair Vleghels bedacht daarom iets heel bijzonders: een speciale quarantainepagina.

Culinair Vleghels uit Bergen op Zoom verzorgt catering voor zowel particulieren als de zakelijke markt. ,,In vijf dagen tijd hebben we de complete agenda zien leeg-stromen”, zegt Dave Vleghels. ,,De ene na de andere opdrachtgever die noodgedwongen moet sluiten. Een particuliere markt die instort. In moeilijke tijden moeten ondernemers creatief zijn om het hoofd boven water te houden. Zeker horeca-ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd. Daarom kwam dit cateringbedrijf met iets nieuws.

Mondhapjes van Vleghels

Als creatief ondernemer bedacht Vleghels een speciale quarantainepagina met hapjes en borrelplanken. ,,We worden bedolven onder de afhaal- of thuisbrengmenu’s. Wij doen hier ook aan mee maar hebben wat originele gerechten, menu’s en andere afhaalcatering bedacht, met een knipoog naar het virus.”  Vleghels heeft bijvoorbeeld een Pan de Mie, mondhapjes, GOFIT-19 (gezonde hapjes met veel vitamines), een Corona Proefmenu en een Houd-afstand-plank 1,5 meter fingerfoods (diner voor twee) met asperges en aardbeien gerechten van de Brabantse Wal.

Grappig, en nog lekker ook!

Neem eens een kijkje op de quarantainepagina

vleghels vleghels vleghels

Kijk hier naar de invloed van corona op het Bergs cultureel leven.