chimene
Foto: Screenshot Holland's got talent

Kun je je nog de ontroerende auditie herinneren van Chimène Jeroense uit Tholen? Nu kun je haar in real life zien, want zij staat straks op de Krabbenfoor!

De 15-jarige Chimène raakte de jury niet alleen met haar zang, maar ook met haar verhaal. Voor de auditie vertelde ze over haar vader, die ook altijd zong. Hij overleed aan een hartstilstand toen ze acht jaar oud was. In de talentenshow zong zij het nummer ‘All I Want’ van Kodaline. Chimène is oud-leerlinge van het Roncalli.

Gouden ticket

“Je hebt iets enorm indrukwekkends neergezet”, zei Paul de Leeuw na haar optreden in de talentenshow op RTL4. Ook de andere juryleden waren onder de indruk van haar performance. Chimène kreeg een gouden ticket, waardoor ze rechtstreeks door mocht naar de halve finale.

Kom naar Chimène

Op vrijdag 26 juli staat zij van 18.00 tot 18.30 op het podium op de Grote Markt. Mis het niet! De Krabbenfoor is op 25, 26, 27 en 28 juli in de binnenstad van Bergen op Zoom. Een groot deel van het programma is al bekend. Hier kun je meer lezen over wat er die dagen allemaal te gebeuren staat.

Wil je meer weten over het muziekprogramma van de Krabbenfoor? Kijk dan hier.