black friday

Black Friday is dit jaar niet alleen op vrijdag: om de drukte te kunnen spreiden gelden de meeste aanbiedingen het hele weekend (of zelfs langer). We zetten een paar toffe acties voor je op een rijtje:

Mijn Lievelingskleding in de Zuivelstraat geeft donderdag, vrijdag, zaterdag en (koop)zondag 30 tot 50% korting op geselecteerde artikelen. Als extraatje staan er kratjes gevuld met leuke hebbedingetjes voor héle kleine prijsjes. Ook veel voor de kinderen!

De Rode Pilaren in de Zuivelstraat heeft tot en met maandag 30 november hoge kortingen.

Bij Intertoys in de Zuivelstraat ontvang je de hele week 40% korting op alles van LEGO Hidden Side. Kies jij voor het stuntvliegtuig of de verlaten gevangenis? En er is meer LEGO in de aanbieding, evenals diverse games. Online bestellen kan ook.

Barbara in de Lombardenstraat (Parade) is al begonnen met Black Friday. Diverse jurken gaan met 50% korting de deur uit.

Alleen op vrijdag 27 november kunt u gebruiken maken van de Black Friday actie van Oogzorgcentrum van der Ham Optiek. U ontvangt tot wel 50% korting op monturen bij aanschaf van een complete bril én krijgt u 25% korting op de gehele collectie zonnebrillen. Maak snel een afspraak.

Kledingwinkel Dependance aan de Fortuinstraat opent donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor vier dagen haar deuren. Kleding mag dan met hoge kortingen weg. Lees er hier meer over.

MediaMarkt heeft al de hele week spectaculaire kortingen. Zo’n 250 producten gaan weg met 50% korting. Bekijk ze op de website.

Meer Black Friday

Nog meer mooie acties gezien? Laat het ons weten, dan voegen we ze toe.