bourgondier warm
Foto: Bourgondier

Het wordt vandaag weer heel warm! Gelukkig is het weekend en kunnen de meeste mensen rustig aan doen. Moet je naar de binnenstad? Zo hou je het koel!

Hotel-restaurant de Bourgondiër zorgt goed voor warme Bergenaren. Hier wordt op warme dagen gratis water weggezet. Fijn als je aan het shoppen bent! Nog fijner is het natuurlijk om even op het terras te gaan zitten met een lekker drankje of iets te eten!

Zo warm…

Er wordt trouwens ook goed voor het personeel gezorgd. Door wat ijsjes op z’n tijd, een korte broek, zonnebrandcrème en veel water blijft iedereen fris en fruitig. Mocht het nou iets langer duren voor je bestelling gebracht wordt, toon dan begrip en ga niet meteen mopperen. Ook voor obers en serveersters is het warm. En zeg nou zelf: met die hitte kun je beter op het terras zitten dan er moeten lopen!

Keep it cool

Met deze tropische temperaturen wil je eigenlijk het liefst ergens aan het water zitten, of onder je parasolletje in de tuin. Wil je toch genieten van de gezelligheid van de Bergse binnenstad, zorg dan dat je het koel houdt. Genoeg drinken (en nee, nu bedoelen we even geen wijn of bier), zoveel mogelijk in de schaduw blijven of ergens een ijsje halen.

Nog een goede tip: bij Intertoys hebben ze allerlei leuke zomerspulletjes: van zwembad tot waterpistool. Fijn om thuis even af te koelen!

Nog even en dan is het Krabbenfoor. Wil je er nu al alles over weten? Kijk dan hier.