hemel
Foto: restaurant De Hemel

Dat we in Bergen op Zoom een paar prachtige restaurants hebben, dat wisten we natuurlijk wel. Maar dat restaurant De Hemel bijzonder mooi is, heeft nu ook landelijk aandacht getrokken.

Het interieur van De Hemel staat nu in de nieuwe catalogus van Pmp interiors, laten eigenaren Eddy en Emmy trots weten. En dat is ook geen wonder: waar ooit de voormalige drukkerij Van Harte was, zit nu een sfeervol restaurant. Ben je er weleens binnen geweest? Ga dan eens kijken, want je zult versteld staan van de indrukwekkende bouwstijl en de warme inrichting. Twee vides verbinden de boven- en benedenverdieping en met mooi weer kun je heerlijk in de gezellige binnentuin zitten. Geen wonder dat ook Pmp Interiors fan is!

Pmp Interiors is een catalogus, speciaal voor horeca-interieurs. Kijk hier:

Passie in De Hemel

De Hemel is niet alleen mooi, maar je kunt hier nog heerlijk eten ook. Eddy is een gepassioneerd chefkok en werkt alleen met de allerbeste producten. Emmy zorgt voor een altijd hartelijk ontvangst. Het motto van het stel is: geen poespas, geen onnodige bombarie, maar ‘gewoon’ lekker eten in een relaxte sfeer. Goed toeven dus in dit mooie restaurant!

Wil je meer weten over de Hemel? Kijk dan hier.