film by the sea bioscoop

Van 17 tot en met 20 september komt het Zeeuwse filmfestival Film by the Sea naar Bergen op Zoom. In bioscoop Kiek in de Pot zullen dan diverse premières te zien zijn.

In voorgaande jaren werd dit gerenommeerd filmfestival in Vlissingen gehouden, maar omdat door het coronavirus minder mensen in de bioscoopzalen mogen, wijkt het festival uit naar onder andere Middelburg, Terneuzen, Zierikzee en Bergen op Zoom.

Kaarten Film by the Sea

In de Bergse bioscoop zijn twee zalen gereserveerd voor de festivalfilms. Ook hier mogen in deze tijd slechts een beperkt aantal bezoekers binnen, dus reserveren is wel aan te raden. Kaarten kosten 10,-, voor leden van filmclub Cinema Paradiso is het 7,50. Bezoekers kunnen ook ter plekke lid worden van de filmclub.

Er wordt verwacht dat het festival veel bioscoopliefhebbers vanuit heel Nederland naar Bergen op Zoom trekt. Dat is ook gunstig voor de retail- en horecaondernemers van onze stad. Het wordt zeker een mooi filmfeestje in Bergen op Zoom!

Films

De films die in Bergen op Zoom te zien zijn, zijn Sweet Thing, A Girl Missing, Deux, Son-Mother, Shirley en My Salinger Year.

Reserveren kan via de website van de bioscoop.

Evenement

Ook dit weekend is er van alles te doen in de Bergse binnenstad. Lees er hier meer over.