winkels parade binnenstad vaderdagaderdag

Ai, bijna vaderdag en nog geen idee wat je vader moet geven? Dan hebben wij ideetjes voor je!

Mancave krukjes en LP klokken

Naast LP-klokken heeft Retro Vinyl en Vintage in de Lombardenstraat ook originele vinylkrukjes voor in de mancave of bij de platenspeler! De krukjes zijn gemaakt van 18 tot 20 recycle lp’s, afgetopt met je vaders favoriete band (Queen, AC/DC, KISS of, indien op voorraad, naar keuze).

LP-klok in cadeauverpakking €17,50
Vinyl kruk (introductieprijs !) €27,50

Boxershort met krabben

vaderdag

Is dat even leuk voor een Bergse vader! Een 2pack toffe boxershorts met krabben voor 17,50 bij Mijn Lievelingskleding in de Zuivelstraat. Je krijgt er een biertje bij cadeau.

Bergse ansjovis

Tot nu toe is er deze zomer niet zoveel ansjovis gevangen. Maar bij Van Dort in de Artilleriestraat hebben ze nog wel potjes met gezouten ansjovis. Een echt Bergs cadeautje.

Chocolade

Chocolade iets voor vrouwen? Bij Leonidas in de Kremerstraat weten ze wel beter! Loop eens binnen voor een heerlijk vaderdagcadeau.

Hippe cadeautjes

vaderdag

Bij HippeZaken in de Wouwsestraat vind je altijd wel iets naar vaders smaak. Kom eens kijken!

Lekker!

Huisgemaakte spareribs, cheeseburger en hippe frites: daar wordt vader vast blij van. Haal de vaderdag take away foodbox bij Eetwinkel de Hollandsche Tuyn aan de Huybergsestraat.

High Beer

Brownies en Downies en biercafé ’t Locomotiefke verzorgen samen een high beer, bestaande uit een soepje, een hartige box met allemaal stoere lekkere versnaperingen en een zoete box met allemaal toffe lekkernijen. Bestellen kan via de Loco of via [email protected]. Ophalen bij Brownies en Downies.

Superheldenlunch

Bestel de Vaderdag Superheldenlunch bij Bagels & Beans in de Lombardenstraat. Bestellen kan via www.bestel.bagelsbeans.nl en worden afgehaald op 20 of 21 juni. Bij elk menu krijg je een een kaartje waar je een leuk/lief berichtje op kunt schrijven.

Maak vader miljonair

Vier vaderdag met een van de vlaaien van Multivlaai. Je hebt keuze uit vijf vlaaien (slagroom, mokka, aardbeienslagroom, aardbeienbladerdeeg en mango-abrikoos) en daar krijg je een-vijfde lot van de Staatsloterij bij. Deze combideal kost 25 euro en wordt bovendien gratis thuisbezorgd.

Zit er niks voor je tussen? Loop dan eens door de Bergse binnenstad, dan vind je vast en zeker wel iets leuks.