wow kidsconceptstore

Dit weekend opende Wow Kidsconceptstore aan de Zuivelstraat 3a in Bergen op Zoom. Ondanks alle corona-maatregelen werd het een feestelijke opening.

De nieuwe winkel heeft van alles voor kinderen. Jurken voor kleine prinsesjes of voor stoere meiden, onesies voor wolken van baby’s en truien voor kleine avonturiers. Wow Kidsconceptstore heeft voor ieder kind van 0 tot 12 een mooie outfit.

Magie bij Wow

En Wow heeft niet alleen kleding: je vindt in de winkel ook accessoires, speelgoed, knuffels en droomdeurtjes. Als dat niet magisch is…. Kom gauw eens kijken in de winkel of shop alvast vanuit huis in de webshop.

Leon Tholhuijsen, penningmeester van ondernemersvereniging Sterck, was zaterdag aanwezig om de nieuwe ondernemers Anouk en Femma een bloemetje te overhandigen. ,,Het is een droom die uitkomt”, reageerden zij.

We wensen deze nieuwe winkel veel succes!

Corona maatregelen

Tijdens de opening werden alle coronamaatregelen natuurlijk netjes in acht genomen. De aangescherpte regels hebben invloed op het openbaar leven in Bergen op Zoom. Sommige dingen konden het afgelopen weekend hierdoor al niet doorgaan. Lees er hier meer over.

Onlangs openden er nog meer nieuwe zaken in onze Bergse binnenstad. Lees het hier.