albert joosen
Foto: Albert Joosen

Albert Joosen is een van de bekendste fotografen van Bergen op Zoom. Jarenlang was hij hoffotograaf van de stichting Vastenavend. Wil jij ook zulke mooie foto’s leren maken? Dat kan!

Albert geeft ieder jaar een cursus fotografie. Begin september begint hij weer met de beginnerscursus en je kunt nog inschrijven.

Aan de slag

Albert is inmiddels al een tijdje met pensioen, maar zijn passie is nog onverminderd. Hij maakt niet alleen prachtige foto’s, maar vindt het ook heerlijk zijn kennis te delen. ,,Ik leer ook nog steeds bij van mijn cursisten.” Bergenaren kennen Albert uiteraard van al zijn mooie foto’s van Vastenavend, evenementen, de stad en haar inwoners.

Je krijgt tijdens de cursus niet alleen theorie, maar vooral veel opdrachten, zodat je zelf aan de slag kunt met je camera. Overigens geeft Albert ook een cursus voor gevorderden, maar die zit (zoals ieder jaar) helemaal vol.

Inschrijven bij Albert Joosen

De cursus bestaat uit 16 lessen, om de week een les. Je hebt wel een camera nodig, maar dat hoeft geen hele luxe (dure) te zijn. Met een eenvoudige camera kun je al meedoen. De lessen worden gegeven in basisschool Sancta Maria en inschrijven kan via [email protected]

Kijk hier voor meer leuke Bergse nieuwtjes.